Pagina's

donderdag 17 november 2011

Review: Dove Invisible Dry

Ik ben benaderd om de nieuwe lijn van Dove te testen, Dove Invisible Dry. Vooral mijn moeder is een groot fan van Dove en ook ik gebruik het regelmatig. Toch gaat mijn voorkeur vooral uit naar de badproducten in plaats van de deodorants. Ik heb vaak gemerkt dat de deodorant van Dove witte strepen achterlaat of van dat wit poeder op je huid. Gelukkig belooft deze deodorant dat niet te doen. Ik ben begonnen met het testen van de Dove Invisible Dry Roll-on.

Dove Invisible Dry Roll-on (€3,65)

Mijn eerste reactie was dat ik niet zo’n fan ben van een roll-on. Ik baal er altijd van dat die balletjes zo slecht draaien en je dus weer niet genoeg op je oksels krijgt. In het begin rolde deze roll-on erg stroef, maar naarmate ik hem langer gebruikte ging hij makkelijker rollen. Fijn is dat je met een roll-on eigenlijk altijd recht mikt, die problemen heb ik nog wel eens met een spray.

De roll-on brengt een precies dik genoeg laagje aan op je oksels. Wel moet je even wachten tot dit laagje is opgedroogd voor je je kleren aantrekt. Maar even je gezicht reinigen ondertussen en het is gebeurd. Witte strepen laat deze deodorant absoluut niet achter. Een geweldige deodorant dus, voor als je zwarte kleding draagt.

Dove Invisible Dry Spray (€2,99)
“De nieuwe Dove Invisible Dry bevat een gepatenteerde combinatie van doorschijnende anti-transpirante ingrediĆ«nten die tegen witte strepen helpen te beschermen. Tegelijkertijd biedt het de bescherming en het lichte frisse parfum die je van een deodorant verwacht. Dove Invisible Dry Deodorant: minder witte strepen.” vertelt Dove.

Oh jee, wit poeder. Hier heb ik dus zo’n gigantische hekel aan. Wit poeder op je oksels dat eraf valt als verse sneeuw. Gelukkig las ik op de verpakking dat je eerst goed moest schudden en dat was ik vergeten.

Na wat te hebben geschud met de bus probeerde ik het nogmaals en deze keer was het witte poeder een stuk minder. Helaas wel zoveel dat je even moet wachten met je zwarte kleding aantrekken, maar daar heb ik het geduld wel voor. Daarna laat de deodorant geen witte strepen meer achter.

Wat me vooral opviel aan deze deodorant spray was de heerlijke geur en dat je deze geur uren later nog ruikt. Bij andere deodorants trekt de geur erg snel weg vind ik vaak. Deze deodorant gaf mij de gehele dag een heerlijke frisse geur. Zelfs familieleden viel dat op.
Conclusie: Mijn voorkeur gaat bij Dove Invisible Dry uit naar de Roll-on, omdat je dan minder last hebt van het witte poeder op je oksels. Ik ga hem zeker vaak gebruiken, omdat de geur zo lang blijft hangen en het op deze manier lijkt of je fris gedoucht bent heel de dag door. Wat Dove beweert, dat we geen last van witte strepen zullen hebben, is helemaal waar. Dus uitkijken voor genante plekken in je kleding hoeven we niet meer met dit product.

9 opmerkingen:

  1. leuk artikel!
    en leuk dat je meedoet met onze giveaway, maar kun je ook nog even een reactie plaatsen met je e-mailadres erin? dat is wel zo handig! (;
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, wit poeder onder je oksels, vreselijk!
    Dan inderdaad toch maar lekker rollen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede review. Ik gebruik eigenlijk altijd sprays..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke post.
    Ik heb ook een dove deo alleen dan de roze variant.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik vind dove meestal niet zo lekker ruiken helaas. Te normaal vind ik

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha, met mijn vorige reactie ging even wat mis.
    Anyway, ik gebruik altijd dove deo's en ik vind ze erg fijn!
    leuk dat je meedoet aan mijn give-away!
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik die roller, ik vind hem heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen